DR

O nas|Kontakt|Pomoc|Regulamin
Facebook
Podziel się opinią
< Powrót

Dolce Havanaa

Składniki

Zaloguj się, aby sprawdzić, czy masz w swoim barku potrzebne składniki
rum biały - 20ml
campari - 20ml
pomarańczowy sok - 80ml
cytryna sok - 10ml
syrop cukrowy - 10ml
angostura bitter - 10dash
Martini Rosso - 20ml

Wyślij recepturę mailem

Zobacz również

Opis

Koktajl łączy wytrawność vermuthu ze słodyczą rumu. Wszystko łączy orzeźwienie płynące ze świezo wyciskanego soku pomarańczowego.

Sposób przygotowania

W szkle typu huricane, mieszamy wszystkie składniki za pomocą łyżki barmańskiej używając kruszonego lodu.

Video

Brak Video

Komentarze (0)

Zaloguj
Komentarzy Brak!
Mójbar.pl Copyright 2013 O nas | Kontakt | Pomoc | Regulamin

Witaj w swoim barze!





Wpisz datę urodzenia . .
Wpisz nazwę miasta
Proszę wypełnić wszystkie pola
Prezentowane materiały zawierają treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.
Niniejszym oświadczam, że zapoznałem się z Regulaminem serwisu Mójbar.pl, wyrażam zgodę na postanowienia Regulaminu oraz zobowiązuję się do nienaruszania postanowień Regulaminu.
Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie. Wypełniając powyższy formularz, użytkownik akceptuje politykę dotyczącą prywatności oraz plików cookie witryny internetowej. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookie.